Medicatie & medische handelingen

De procedures voor medicatie en medische handelingen op onze school zijn aangepast. Hieronder vinden jullie de nieuwe manier van werken.

 

BASIS-VERZORGINGSPRODUCTEN BIJ KLEINE INCIDENTEN

Geeft u als ouder goedkeuring voor het gebruik van enkele basis-verzorgingsproducten bij kleine incidenten? Graag invullen via deze google-form voor ELK van uw kinderen op onze school bij de start van het schooljaar. Deze vragenlijst niet invullen wil zeggen dat wij kleine verwondingen enkel verzorgen met water en zeep.
 

MEDICATIE TIJDENS DE SCHOOLUREN

Wanneer u wenst dat de school erop toeziet dat uw kind tijdens de schooluren medicatie neemt, dan is een attest van de dokter niet meer nodig. U dient dan het aanvraagformulier 'medicatie' in te vullen en mee naar school te brengen dat op app & website te vinden is bij 'Algemene informatie' - 'Medicatie & medische handelingen'. Zonder dit volledig ingevuld formulier EN de bijhorende attesten/bijsluiter/verpakking/... kunnen en mogen wij geen medicatie meer toedienen op onze school. Lees dus goed de richtlijnen op dit formulier.
 

MEDISCHE HANDELINGEN TIJDENS DE SCHOOLUREN

Wanneer u wenst dat de school er op toeziet dat uw kind tijdens de schooluren bepaalde verpleegkundige verzorging moet krijgen, dient u het aanvraagformulier 'medische handelingen'  in te vullen en mee naar school te brengen dat op app & website te vinden is bij 'Algemene informatie' - 'Medicatie & medische handelingen'.